Чет Гор со допишување и глувче

Играте мачка и мора да убие повеќе глувци што е можно со скокање на нивните глави. Да се ​​игра Користете ги стрелките да се движат и на spacebar да скокаат. Добра игра!

Чет-Гор-со-допишување-и-глувче
81% сакам оваа игра
Сите игри