Зомби игра со SWAT - Дена 2 умре

Интегрира елита Сват и ги зачувате вашите сестра од канџите на зомби. Користете го глувчето за да се стремите и пука и клучевите П, S, D, Z да се движат.

Зомби-игра-со-swat-Дена-2-умре
85% сакам оваа игра
Сите игри