При што загинаа во болница со моторна пила и зомби (Зомби воинот маж)

А игратанавистина Гор., Крв spurting во сите правци.
Целта е многу едноставна, што треба.елиминирање на сите пациенти.со сечење со пила.
Употреба.стрели.лево и од десно да се движат, и.spacebar.да ја активирате на моторна пила.

При-што-загинаа-во-болница-со-моторна-пила-и-зомби-Зомби-воинот-маж
82% сакам оваа игра
Сите игри