Пукање Игра на зомби (Boxhead: зомби војни 2)

Целта е едноставна што треба да ги убијат сите зомби. Користете ги стрелките да се движат и на spacebar да пука.

Пукање-Игра-на-зомби-boxhead-зомби-војни-2
89% сакам оваа игра
Сите игри