E enjte Gore me chat dhe Mouse 3

Ju luajnë një mace dhe ju duhet të vrasin minj më shumë të jetë e mundur duke u hedhur mbi kokat e tyre. Për të luajtur përdorni arrow çelësat.

E-enjte-gore-me-chat-dhe-mouse-3
80% love këtë lojë
Të gjitha lojrat