E enjte Gore me chat dhe Mouse

Ju luajnë një mace dhe ju duhet të vrasin minj më shumë të jetë e mundur duke u hedhur mbi kokat e tyre. Për të luajtur përdorni arrow çelësat për të lëvizur dhe spacebar të hidhen. Mirë lojë!

E-enjte-gore-me-chat-dhe-mouse
81% love këtë lojë
Të gjitha lojrat