Luftimin e lojës me skelet në një varrezë

Përdorimi i çelësave O dhe P për kicking, dhe arrow çelësat për të lëvizur.

Luftimin-e-lojes-me-skelet-ne-nje-varreze
56% love këtë lojë
Të gjitha lojrat