Lojë të shtënat - Dita e përgjakshme

Përdorni miun për qëllim dhe xhiruar në njerëzit që kalojnë nga, dhe touches1, 2, dhe 3 për të ndryshuar armë.

Loje-te-shtenat-dita-e-pergjakshme
82% love këtë lojë
Të gjitha lojrat