Masakra në një zyrë

Pasi u nisur dhe abuzuar nga kolegët tuaj, keni vendosur të kthehen për të marrë hak. Bëni një masakër!

Masakra-ne-nje-zyre
82% love këtë lojë
Të gjitha lojrat