Loja Tortura me shigjetat dhe objektivat e Njeriut dhe të famshëm

Zgjidhni famshëm që ju doni të torturës atë dhe pastaj të drejtuar një seri shigjetë për atë për të humbur shumë gjak të jetë e mundur. Gjithcka është luajtur miun.

Loja-tortura-me-shigjetat-dhe-objektivat-e-njeriut-dhe-te-famshem
65% love këtë lojë
Të gjitha lojrat