Lojë të shtënat e Zombies (Boxhead: The Zombie Wars 2)

Qëllimi është i thjeshtë që ju keni për të vrarë të gjitha zombies. Përdorni arrow çelësat për të lëvizur dhe spacebar për të xhiruar.

Loje-te-shtenat-e-zombies-boxhead-the-zombie-wars-2
89% love këtë lojë
Të gjitha lojrat