Lojë të shtënat me Zombies dhe Santa Claus

Për të luajtur përdorni vetëm e mi. Qëllimi është për të vrarë zombies, të jenë të kujdesshëm sepse ka shumë agresive.

Loje-te-shtenat-me-zombies-dhe-santa-claus
76% love këtë lojë
Të gjitha lojrat