Qitje lojë me Zombies në Fields

Zgjidhni karakterin tuaj dhe pastaj të hequr të gjitha zombies duke përdorur miun. Leviz me arrow çelësat dhe të gëzojnë në fund të çdo niveli për të përmirësuar pajisjet tuaj.

Qitje-loje-me-zombies-ne-fields
82% love këtë lojë
Të gjitha lojrat