Vrasja në një spital me një sharrë elektrike me zinxhir dhe një mumje simbolit Warrior Zombie Man)

Një lojëme të vërtetë Gore., Gjaku me del ne te gjitha drejtimet.
Qëllimi është shumë e thjeshtë, që ju duhet.eliminimin e të gjithë pacientët.duke i prerë me sharrë.
Përdorni.shigjeta.majtas dhe djathtas për të lëvizur, dhe.spacebar.për të aktivizuar sharrë elektrike me zinxhir.

Vrasja-ne-nje-spital-me-nje-sharre-elektrike-me-zinxhir-dhe-nje-mumje-simbolit-warrior-zombie-man
82% love këtë lojë
Të gjitha lojrat